Produse Columbofile(Medicamente)

Vanzare Produse Porumbei

Produsele firmei Rohnfried :

Aviphram Supliment alimentar lichid pentru porumbei voiajori.Compozitie: Aminoacizi,electroliti,glucoza si complex de vitamina B.Stimuleaza dezvoltarea porumbeilor tineri,refacerea dupa curse ,imbunatateste functia hepatica si activeaza metabolismul in caz de contaminare sau dupa tratament cu antibiotice.

Administrare: Zilnic 20 ml. la 1L de apa de baut .

Flacon de 1000 ml

PRET (Ron) : 68 lei

Pavifacul Pavifacul este o drojdie de bere cu o valoare biologică ridicată conţinând numeroşi compuşi prezenţi în toţi aminoacizii esenţiali. Este îmbogăţit cu acid citric şi polen pentru o armonizare perfectă cu hrana.

Administrare: 1-2 ori pe săptămână 20g / 1kg hrană.

Cutie: 800 g.

PRET (Ron) : 30 lei

Gervit – W (Rohnfried) ;Bine cunoscut şi folosit de mari campioni ai lumii produsul de vitamine Gervit-W conţine 18 feluri de vitamine. Se poate administra atât în apă cât pe mâncare în timpul reproducerii, năpârlirii, concursurilor şi expoziţiilor.
Administrare: 1-2 ori pe săptămână 10ml / 2 lirti de apă sau 1.5kg hrană.
Flacon: 100; 250; 500; 1000 ml.

PRET (Ron) : 120 lei

MUMM(Rohnfried) -Este un concentrat energizant care asigură obţinerea unor înalte performanţe. Datorită maltodextrinei şi glucozei conţinute , asigură energia necesară atât spontan cât şi pe termen lung. Ca atare, se administrează atât înainte de concurs pentru creşterea performanţei, cât şi după zbor, asigurând o regenerare rapidă.
Administrare: 10 g / l de apă , 1-2 zile.
Cutie: 250 g.

PRET (Ron) : 45 lei

Oxyzell(Rohnfried)Este un supliment indispensabil pentru obţinerea performanţelor la concursuri, care datorită compoziţiei speciale creşte în mod extraordinar capacitatea de muncă a musculaturii scheletice şi a miocardului. Sistemul său enzimatic are rol catalitic în eritropoeză.Administrare: în perioada împerechierii , năpârlirii şi în perioada pregătirii pentru concurs 10 ml / l de apă. Flacon: 250 ml.

PRET (Ron) : 50 lei

AVIDRES-Plus(Rohnfried)-Previne depunerea grasimii,ajuta la digerare in special a carbohidratilor si mentine nivelul PH-ului optim din sistemul digestiv Administrare: 5ml-1litru de apa o data pe saptamina.

PRET (Ron) : 80 lei

AVITONIKUM -AKTIV(Rohnfried) Extractul de plante medicinale are un efect de eliminare rapidă a produşilor catabolici din sânge, ficat, fiere, intestine şi rinichi. Facilitează digestia, intensifică procesele metabolice şi circulaţia sanguină, creşte performanţele de zbor şi are un efect benefic asupra inimii şi rinichilor. Conţine printre altele extract de usturoi, urzică, hrean, păpădie, vâsc, etc. Se poate administra şi în combinaţie cu alte preparate.
Administrare : 5 ml /1 litu apă de 2 ori pe săptămână. Flacon de 1000ml

PRET (Ron) : 80 lei

BLITZFORM-Este o soluţie care creşte capacitatea de zbor a păsărilor, menţinându-le o condiţie fizică bună. Conţine iod, ce intensifică procesele metabolice şi funcţionarea tiroidei, precum şi fier activ, care are rol important în producerea eritrocitelor (globulelor roşii) şi implicit în transportul de oxigen.
Administrare: 2 ml / l de apă de câteva ori pe săptămână.
Flacon: 100; 250 ml.

PRET (Ron) : –  130 lei

BIO-AIR-FRESH -Contine diferite substanţe distilate din plante ce sunt folosite de mai multe generaţii pentru menţinerea sănătăţii sistemului respirator al porumbeilor. Pe de altă parte oferă protecţie împotriva bolilor respiratorii.
Administrare: pulverizarea cuibului de 2-3 ori pe zi, mai ales toamna şi iarna.
Flacon: 500 ml.

PRET (Ron) : –  lei

BADESALZ-(sare de baie)-Datorită conţinutului de insecticid distruge paraziţii deja existenţi, în opoziţie cu alte tipuri de sare de baie care menţin doar paraziţii la distanţă. Asigură îndepărtarea rapidă şi sigură a prafului şi a pielii descuamorte. La năpârlire ajută la schimbarea penajului , asigurând o năpârlire rapidă şi fără probleme.
Administrare :15 g/ 10 l apă.

PRET (Ron) : – lei

Produsele firmei Natural :

VITAMINOR(Natural) Este un produs 100% natural, bogat in amino-acizi si vitamine. Asigura intregul complex de vitamine naturale din grupa B care joaca un rol important in metabolismul glucidelor si al grasimilor. Este un factor de crestere pentru pui, crescand rezistenta impotriva stresului si a diverselor boli. Se foloseste in timpul cresterii puilor, in timpul naparlirii [doua zile pe saptamana], inainte de inceperea sezonului sportiv [timp de 10 zile], dupa intoarcerea de la concurs [ timp de 2 zile], in timpul si dupa tratamente. Administrare: 1 lingura la 1 kg. de mancare umectata cu Garlic Oil [ulei de usturoi]. Continut:750 g

PRET (Ron) : 25 lei


NATURALINE(Natural) Este un extract concentrat din 16 plante selectionate datorita efectelor benefice asupra sistemului respirator,digestiv si urinar. Asigura cresterea rezistentei generale a organismului precum si eliberarea toxinelor din sange. Se utilizeaza in timpul sezonului sportiv, in timpul naparlirii si in cazurile de diaree acuta provocata de adenoviroza sau paramixoviroza. Administrare: O cura de 10 zile inainte de inceperea sezonului sportiv, dupa sosirea de la concursuri timp de 2 zile, in timpul naparlirii 1-2 zile pe saptamana, dupa intarcarea puilor 10 zile, in cazul diareelor se adminisreaza pana cand simtomele dispar.

PRET (Ron) : 17 lei

Produsele firmei Belgica de Weerd :

B.S. (Belgica de Weerd) Combate tricomonoza ,coccidioza si hexamitiaza Administrare : 1 plic la 2 litri de apa in timpul sezonului 1 zi pe saptamina du sosirea din concurs iar in restul anului se poate face tratament de pana la 6 zile consecutiv 1 Plic/5g.

PRET (Ron) : 5 lei

A.S. (Belgica de Weerd) Combate iritatia mucoasei nazale a aparatuli respirator si a aparatului digestiv Administrare : 1 plic la 2 litri de apa timp de 3 zile consecutiv 1Plic/5g.  

PRET (Ron) : 6 lei

ORNI 3 (Belgica de Weerd) Combate ornithoza si infectiile sistemului respirator mai ales la porumbei tineri Administrare:1 plic la 2 litri de apa Preventiv:1 zi pe saptamina iar Curativ: 3-5 zile consecutiv 1Plic/5g

PRET (Ron) : 6 lei

4 x 1 MIX (Belgica de Weerd) Combate cu rezultate spectaculoase sintomele de adenocoli si formele de infectie PMV. Administrare:1plic la 2 litri de apa 1Plic /5g ENDO-ETCO (deparazitar intern si extern) Combate paraziti interni si externi Administrare: 1-2 picaturi in ceafa 10 ml

PRET (Ron) : 5 lei


Belgasol Belgasol ( Bioelektron) este o combinatie unica de electroliti,vitamine,elemente nutritive si aminoacizi.Permite absorbirea rapida de catre intestine a lichidelor din tesuturi.Efectul este mult mai rapid decat cu alte produse.
Administrare : In sezonul de crestere : 5 zile consecutiv 10 ml la 1L de apa.In sezonul de concursuri poate fi folosit inpotriva setei.In ziua imbarcari si imediat dupa sosirea din concurs 10 ml la 1L de apa
Flacon : 250 ml, 500ml,1000 ml.

PRET (Ron) : 35 lei , 70 lei , 130 lei

Produsele firmei Verhellen :

Ulei de usturoi (Verhellen)-Ulei de usturoi cu adaos de vitamina A,D şi E. Are efect purificant al sângelui, vasodilatator, antibiotic şi antihelmintic.

Administrare : 1 lingură/ 1 kg hrană.

Flacon: 500 ml.

PRET (Ron) : 40 lei

Crea Power(Verhellen) – Ajută la o mai bună fixare a musculaturii pe oase, creşte rezistenţa la efort, datorită căreia porumbeii sunt capabili de o mai bună performanţă. Rezultate spectaculoase se obţin mai ales la zboruri pe distanţă scurtă şi medie.

Comoziţie : creatina 66.23 g , glutamina 16.7 g , HMB 16.7g, vanadiu Aac 185 mg , chromium yeast 185 g.

Administrare: în perioada de pregătire în primele cinci zile 2x5g pe hrana / 20 porumbei, în afara perioadei de concurs 2×2.5 g pe hrană / 20 porumbei.

Cutie: 100 g.

PRET (Ron) : 55 lei

TRICOGO si Tricogo-Spray (Verhellen)-Produsul este folosit pentru prevenirea trichomonazei, coccidiozei şi a altor infecţii. Împiedică secreţia de mucilagii în zona nazo-faringiană.
Are efect pozitiv asupra nutriţiei.
Compoziţie: Echinacea purpurea, Thimus sp., Eucalyptus, Plantago lanceolata, uleiuri esenţiale.
Administrare : 1-2 linguri / zi / 2 l de apă. În zilele de înainte şi după concurs 1 lingură / 1 l de apă.
Flacon: 300, 1000 ml.

PRET (Ron) : 90 lei

Tricogo-Spray (Verhellen)-Produsul este folosit pentru prevenirea trichomonazei, coccidiozei şi a altor infecţii. Împiedică secreţia de mucilagii în zona nazo-faringiană.
Are efect pozitiv asupra nutriţiei.
Compoziţie: Echinacea purpurea, Thimus sp., Eucalyptus, Plantago lanceolata, uleiuri esenţiale.
Administrare : 1-2 linguri / zi / 2 l de apă. În zilele de înainte şi după concurs 1 lingură / 1 l de apă.
Flacon: 300, 1000 ml.

Tricogo-Spray Flacon: 30 ml.

Pret: ( Ron ) 40 lei

FULL SPEED (Verhellen) Acest produs uşurează şi îmbunătăţeşte captarea oxigenului şi are un efect benefic asupra mobilizării energiei. Datorită extraselor de plante medicinale pe care le conţine, creşte rezistenţa porumbeilor şi viteza de zbor a acestora.
Flacon: 100 ml.Compoziţie: extract de Panax ginseng , Olea europaea , Copaifera officinalis, Canarium luzonicum , Dipterocarpus alatus , Zingiber officinalis, Lepidium mayenii.
Administrare: 30-40 picături / 1 l de apă cu o zi înainte de concurs şi în ziua concursului.
Flacon: 100 ml.

PRET (Ron) : 35 lei

Entrobac (Verhellen)– Este un concentrat de vitamine şi electroliţi ce conţine bacterii folositoare din flora intestinală. Prin administrarea sistematică a produsului scade riscul infecţiilor. După administrarea de antibiotice protejează şi regenerează flora intestinală, creşte în mod deosebit imunitatea organismului. Se pretează atât preventiv cât şi ca tratament în caz de boală. Prin administrarea sistematică a produsului se atinge stabilizarea stării de sănătate şi un grad ridicat de imunitate.Conţine : vitamine : C, E, PP, B1, B2, B6, B12, A, K, H şi D,elektroliţi : natriu , potasiu , magneziu , calciu , mangan .Cultura de bacterii : Lactobacillus acidophilus , L.casei , L.lactris, L. Bifidus , Enterococcus faecium.Prebiotic F.O.S.

Administrare: de 2 ori pe săptămână 5 300 G

PRET (Ron) : 85 lei

Produsele firmei MOREAU DE CHANTYLI :

Anticoryza(MOREAU DE CHANTYLI) – Este un antibiotic cu spectru larg ce combate afectiunile respiratori si a germenilor de Microplasmoza.Mod de administrare 10 g la / 2L de apa intre 2-7 zile de tratament. 90 g

PRET (Ron) : 25 lei

C.C.Ver(MOREAU DE CHANTYLI) – Este un medicament ce combate parazitozele interne la porumbei (Ascaridioze,Infectiile cu germeni).Mod de administrare: 10 ml / 1L de apa ,iar tratamentul se repeta dupa 15 zile . 125 ml

PRET (Ron) : 27 lei

C.C.P(MOREAU DE CHANTYLI) – Indicati : recuperare rapida,diaree,abcesse,sete prelungita,stari de voma ,recuperare rapida,paraziti.Contine : Dimitridazol,Sulfadimetoxina,Trimetroprim,Citrat de Piperazina,Neomicina.Mod de administrare : Preventiv : 1 comprimat pe zi Curativ 1comprimat pe zi timp de 4 zile . 50 de Capsule

PRET (Ron) : 27 lei

Floratonyl(MOREAU DE CHANTYLI)– Este un produs pe baza de extract de ficat si vitamine .Mod de administrare : 20 de picaturi la un litru de apa de 2 ori pe saptamana .30 ml  

PRET (Ron) : 28 lei

Coccilyse (MOREAU DE CHANTYLI)– Este un medicament pentru coccidioza pe baza de sulfadimetoxina.Mod de administrare : Preventiv : 5 ml / la 1L de apa timp de 4 zil,curativ : 5 ml / 1L apa timp de 4 zile pauza 2 zile ,dupa care iar 2 zile de tratament.: flacon la 125 ml

PRET (Ron) : 30 lei

Alazol -Mod de administrare : Preventiv 5ml / 2,5 L apa timp de 5zile.Curativ : 5 ml / 2,5 L de apa timp de 7 zile. 60 ml la 28 lei

PRET (Ron) : 28 lei

Alaverme-Pentru combaterea viermilor intestinali.Mod de administrare : 1 pilula pe porumbel o data pe zi ,tratamentul se repeta la 15 zile .50 pilule la 25 lei

PRET (Ron) : 25 lei

Alacoryl (MOREAU DE CHANTYLI)– Este un extract vegetal aromatic care optimizeaza si restaureaza capacitatea de efort la porumbei de zbor si asigura o respiratie cat mai buna .Mod de administrare: 5 ml / la 4 L de apa . flacon la 60 ml

PRET (Ron) : 28 lei

ELECTROVITALIX(MOREAU DE CHANTYLI) (Electroliti) Administrare: 10g la un litru de apa imediat dipa intoarcerea din concurs Flacon de 300g.

PRET (Ron) : 30 lei

GLUCOVITALIX(MOREAU DE CHANTYLI) (Glucoza cu vitamine ) Administrare: 10g la un litru de apa cu cateva zile inainte de concurs Flacon de 300g.

PRET (Ron) : 30 lei

Produsele firmei De Reiger :

ENERGOL-20 OIL(De Reiger)-Este un compus special alcătuit din uleiuri extrase din 20 plante, conţinând acizi graşi nesaturaţi , precum şi mari cantităţi de vitamina E şi lecitină din soia. Este recomandat atât porumbeilor tineri cât şi celor maturi. Administrat pe hrană, asigură aderenţa necesară pentru aplicarea diferitelor produse vitaminizate sub formă de pulbere.
Compoziţie: ulei de soia, ulei de măsline, ulei de floarea – soarelui, ulei din seminţe de struguri, ulei din germeni de porumb, ulei din seminţe de dovleac, ulei din seminţe de scai, ulei din seminţe de Primula, vitamina E, lecitină din soia.
Administrare: un capac / kg hrană.
Flacon: 1000 ml.

PRET (Ron) : 90 lei

Flacon 550 ml – PRET (Ron) : 65 lei

Herbisan -Este un extrac biologic din plante natural : Oregano, Eucalyptus,Garlic Clove,Drosera, Plantago,Solidago,Nettle,Thymian,Lavander ,Beech.Mod de administrare : 15 ml / 1Kg de hrana sau 15 ml la 2 L de apa te 3 ori pe zi .550 ml la 65 lei

PRET (Ron) : 65 lei

Supra Elixir (De Reiger) -Este un produs natural ce contine minerale si vitamine necesare organismulul la porumbei ,pentru a asigura porumbeilor o conditie cat mai buna pentru concurs si o crestere de forma considerabila.Mod de administrare:In timpul concursurilor 3 x pe saptamana 10 ml / 1L de apa . 1000 de ml

PRET (Ron) : 68 lei

Top Drops (picaturi oftalmice naturale)– Împiedică producerea depunerilor şi le înlătură pe acestea, dilată căile respiratorii superioare. Picăturile negre sunt uşor de urmărit astfel ne putem da seama când sunt curate căile respiratorii. Compoziţie: Plantago, Cineraria, Euphrosia, Melilotus colloidal zilver.
Administrare : 2 picături de 2 ori pe zi, respectiv 2 picături înainte şi după concurs.
Sticla cu dozator: 30 ml.

PRET (Ron) : 30 lei

Produsele firmei PALOMA :

BAZDZOUT-PALOMA-(sare de baie) -Sarea de baie Natural asigura un penaj lucios de calitate, curata epiderma, tonfica organismul, stimuleaza circulatia sangelui, destinde musculatura, accelereaza procesul de recuperare dupa un concurs mai greu, favorizeaza caderea pufului. Administrare: 2-3 pe luna cate un capac la 20 litri de apa Flacon :700g

PRET (Ron) : 15 lei

Biregist ( drojdie de bere) PALOMA– 600 g

PRET (Ron) : 15 lei


GARLIC OIL PALOMA ( ulei de usturoi) – Ulei de usturoi cu adaos de vitamina A,D şi E. Are efect purificant al sângelui, vasodilatator, antibiotic şi antihelmintic.Administrare : 1 lingură/ 1 kg hrană. Flacon de 500ml.

PRET (Ron) : 40 lei

Vita Mineral-Este o pulbere vitaminizata ce se da la porumbei in conbinatie cu uleiul de usturoi pentru a reface flora intestinala dupa un efort martit sau dupa boala .Mod de administrare : 1 – 2 lingurite la 1,5 Kg hrana .600 g. la 6 lei sau 3,5 Kg. la 25 lei

PRET (Ron) : 25 lei

Thee-Tea – Contine un amestec de 16 plante medicinale in combinatie cu Ginseng. Ajută la eliminarea din sânge a produşilor de catabolism, are efect calmant asupra mucoasei intestinale şi regenerant asupra organismului. Administrarea sa în afara concursurilor asigură pregătirea organismului pentru concurs. După zbor, reduce cu 10-14 ore timpul necesar refacerii.
Cutie : 300 g.

PRET (Ron) : 25 lei

Maxi- Recup Paloma1000 ml

PRET (Ron) : 50 lei

Produsele firmei Oropharma :

Fortalyt(Oropharma) – Contine saruri minerale importante ca potasiu,calciu,magneziu,clor,mareste echilibrul intre acizi si baza in musculatura si sange,contine albumine biologice de mare valoare( Polypeptide ),este foarte bogat in calciu si previne uscaciunea.
Administrare: In perioada de crestere :10 g. la 1L de apa.Administrare: In perioada de crestere :10 g. la 1L de apa.
Flacon : 240g. ,700g.

Pret (ron) : 35 lei , 85 lei .

TRICO-PLUS(Oropharma) – Combate tricomonoza si hexamitiaza Administrare: 1 plic la 2 litri de apa 1Plic/4g.

PRET (Ron) : 3,5 lei

Amoxicure(Oropharma)-Este o pulbere solubila pentru administrare orala care contine amoxicilina pentru tratamentul infectiilor bacteriene la porumbei.Mod de administrare : 5g. la un litru de apa de baut. flacon la 120 g. la 150 lei

PRET (Ron) : 150 lei

Dextrotonic(Oropharma)-Este o solutie tonica de electroliti care inbunatateste prestatia porumbeilor la zbor prin stimularea metabolismului general cu oligoelemente, monozaharide , arginina si asparat.Mod de administrare : Inainte si dupa zboruri in apa de baut 15 ml la 1L de apa.la 500ml la 65 lei

PRET (Ron) : 65 lei

Omniform(Oropharma) -Este o comnbinatie de 12 vitamine si 19 aminoacizi corelate optim intre ele,au un efect direct si sigur,favorizeaza balanta de albumine la porumbei obositi,diosponibilitate biologica marita la vitamine si aminoacizi,mareste conditia si energia ,contine si ionisol.Mod de administrare: 1 zi inainte de punerea in cos ,dupa un concurs de zbor greu,porumbeilor obositi si epuizati,dupa o boala,in timpul reproduceri,la o conditie slabita 10 ml / 1L de apa de 2 ori pe saptamana flacon de 500 ml la 75 lei

PRET (Ron) : 75 lei

Orovital(Oropharma) -Este un supliment de hrana pe baza de plante,ce contine extract de Echinacea Purpurea si Ginseng ce stimuleaza sistemul de rezistenta al porumbelului intrun mod natural.Este indicat in cazul infectiilor la care antibioticele nu sint active ,inbunatateste performantele si mentin conditia fizica a porumbelului.Produsul are actiune sporita daca se administreaza inpreuna cu Omniformul .Mod de administrare : In sezonul competitional si al celui de reproducere se administreaza 10 ml / 1L de apa de 2 ori pe saptamana.Dupa inbolnavire :10 ml / timp de 5 zile . 250 ml la 45 lei

PRET (Ron) : 45 lei

Ecoure (Oropharma)

Flacon : 250 ml.

PRET (Ron) : 50 lei

Produsele firmei Chevita :

Chlor-Tetraciclin +-Combate ornitoza ,infectiile bacteriene,sporeste rezistenta la metabolismul corpului .Mod de administrare : Curativ – 1 plic / 1 L de apa timp de 5 zile pauza 3 zile dupa care 2 zile de tratament Preventiv – 1 zi pe saptamana/1. Plic ( 7,5 g. ) 5 lei

PRET (Ron) : 5 lei

Furazo-Lidon +Combate salmoneloza ,infectiile bacteriene,sporeste rezistenta la metabolismul corpului.Mod de administrare : 1-2 plilule pe zi tratament intre 3 – 5 zile . 100 de pilule la 50 lei  

PRET (Ron) : 50 lei

Chevi-Col + -Combate tricomonoza. Mod de administrare : 1plic la 1L de apa timp de 5 – 8 zile in timpul sezonului competitional 1-2 zile .1plic ( 5 g. ) la 4 lei

PRET (Ron) : 4 lei

Ampi-Cilin-T Infectiile cu bacteri gram-negative si gram-positive.Mod de administrare : 1 pilula pe porumbel.100 de pilule la 80 lei

PRET (Ron) : 80 lei


Chevi-FitElectroliti lichizi pentru recuperarea dupa un zbor greu sa dupa boala.Mod de administrare : 30 ml / 1L apa inainte si dupa concurs.300 ml la 30 lei

PRET (Ron) : 30 lei

Produsele firmei Entrodex :

Probiotic – Probiotic cu adaos de electroliti.Cea mai mare concentratie de bacterii benefice Enterococcus Faecium dintre toate produsele asemanatoare : 4,5 miliarde / gram.Previne salmoneloza bolile provocate de E- coli si afectiunile intestinale.
Administrare : 5g. / 1 L de apa sau 5g / 0,5 kg. hrana

Pret ( Ron) : – lei

Pendo – Etco – – Deparazitar

Mod de administrare : 1-2 picaturi pe piele in ceafa

Pret ( Ron) : 40 lei

LISTA de PRETURI a PRODUSELOR

CODE PRODUSE CANTITATE PRET (Ron)

R001 Mumm 250 g 45.
R 002 Tricogo 1000 ml 90.
R 003 Herbisan de Raiger 550 ml 65.
R 004 De Raiger-supra elixir 1000 ml 68.
R 005 Avidress Plus 1000 ml 80.
R 006 Energol-20 Oil 1000 ml 90.
R 007 Gervit-W 1000 ml 120.
R 008 Air-Fresh –Spra dezinfectant 200 ml
R 009 Badesalz -Badzout(sare de baie) 700g 15.
R 010 Avitonikum-Aktiv 1000 ml
R 011 Electrovitalix -electroliti 300g 30.
R 012 Glucovitalix-glucoza cu vitamine 300g 30.
R 013 Alaverme 50/cp 25.
R 014 Blitzform
R 015 Amoxicure 120g 150.
R 016 Trico-plus 1/plic(4g) 4.
R 017 Floratonyl 30ml 28.
R 018 C.C.ver 125ml 27.
R 019 Coccilyse 125ml 30.
R 020 Alazol 60ml 28.
R 021 C.C.P 50/cp 27.
R 022 Alacoryl 60 ml 28.
R 023 Anticoryza 90g 25.
R 024 Chevi-fit-electroliti 300ml 30.
R 025 B.S. 1/plic(5g) 5.
R 026 A.S. 1/plic(5g) 6.
R 027 Orni 3 1/plic(5g) 6.
R 028 4 x1 Mix 1/plic(5g) 5.
R 029 Chevi-Col 1/plic(5g) 4.
R 030 Chlor-Tetraciclin+ 1/plic(7,5g) 5.
R 031 Furazo-Lidon+ 100/cp 50.
R 032 Ampi-Cillin-T 100/cp 80.
R 033 Grit pic-pot 1-buc 5.
R 034 Mancare Global Pigeon Supplies 25Kg. 70.
R 035 Endo-Etco-deparazitar intern si extern 10ml 40.
R 036 Kau-Kaban
R 037 Garlic-Oil 500ml 40.
R 038 Carot-Con
R 039 Succes-Con
R 040 Herba-Con
R 041 Levu-Con
R 042 Energi-Con
R 043 Drojdie de Bere-Vitaminor 750g 25.
R 044 Drojdie de Bere-Paloma 600g 15.
R 045 Full-Speed 100ml 65.
R 046 Naturaline 1000ml 20.
R 047 Dextrotonic 500ml 65.
R 048 Omniform 500ml
R 049 Orovital 250ml

VACCINURI
R 054 Chevita P200(Paramixoviroza) 1doza 0,7.
R 055 Chevita I (Salmoneloza) 1doza 2.
R 056 Paramixo+Variola 1doza 1,2.

Produse aduse mai recent :

CODE PRODUSE CANTITATE PRET

R 057 Belgasol 1000 ml 130.

R 058 Belgasol 250 ml 40 ..

R 068 Grit Pic-Pot Buc. 5.

R 069 Grit Restone 25 Kg. 40.

R 070 Grit Restone 7,5 Kg. 15.

R 071 Grit Restone 2,5 Kg. 8.

R 072 Vitamineral Paloma 3,5 Kg. 25.

R 073 Vitamineral Paloma 600 g. 6.

17 Responses to Produse Columbofile(Medicamente)

 1. Am rugamintea sa-mi spuneti cum pot cumpara de la Dvs produsul R056- vaccin paramixo-variola.
  Multumesc anticipat!

 2. Ion spune:

  as vea sa va contactez, dar cum?

 3. zaharia spune:

  Ma intereseaza:-se pot trimite 60 de doze pentru paramixoviroza?
  -cat costa, in cat timp ajunge?
  -cum se comanda.

  Multumesc mult!

 4. ioica ovidiu spune:

  Buna, cum as putea sa comand produse, de la dvs?, trebuie sa scriu codul produsului si cantitatea sau produsul si cum se face plata?
  Va multumesc!

 5. morar dan spune:

  Ma intereseaza urmatoarele produse:Trigoco,Anticoriza,CCP,Probiotic,Garlic oil si vaccinul Paramixo+variola !Pentru aceasta as dori sa-mi explicati cum facem decontarea si cum primesc produsele pe adresa de mail sau prin telefon : 0744.125977!

 6. ady_pety2007 spune:

  SAL.AS DORI SI EU CEVA CARE SA COMBATA CORIZA LA PORUMBEII.NU STIU CE AU SE SCARPINA LA NARII SI TAVNESC.VA MULTUMESC ANTICIPAT.

 7. dr.mariana iulia ghita spune:

  i am interested in u re products.i am vet and i work ,here in romania with many pigeon breeders and i want to develope my work.
  how can i buy u re products?
  how cabn we start to colaborate?

 8. TRaFiC spune:

  you are the best. good luck!

 9. Raducanu Ion Adrian spune:

  Buna ziua as vrea sa stiu an cite zile ajung produsele comandate la dumneavoastra.As vrea o gama mai mare de produse.

  Va Multumesc!

 10. mitel dumitru spune:

  As dori sa aflu si eu adresa unde va pot gasi…pentru a cumpara ceva dintre produse…cu multumiri!

 11. Raul Petricean spune:

  Ma intereseaza niste produse de pe site. Eu sunt din Baia Mare si as dori sa stiu cum pot sa cumpar?

 12. ivan spune:

  Pt salmoneloza vaccinu cate doze are in flacon , si cum il pot achizitiona?

 13. luminosu alin spune:

  daca puteti sami dati unu numar de tel ca sa va conectez sau o adreasa de mess un id pls

 14. andrei spune:

  cat costa vaccinul pentru paramixoviroza si salmoneloza

 15. andrei spune:

  se poate afla pretul multumesc

 16. cara cristian spune:

  as dori vaccinuri cum se poate lua legatura cu dvs. tel 0724704080

 17. vanzariprodusecolumbofile spune:

  Reluare site am facut o pauza acum suntem din nou pe treaba pt ori ce informatie messnger id : vanzariprodusecolumbofile@yahoo.com

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: